Episodes

• L'angle del Miramar 1x08
    Sep 17 2024

24H de Barcelona, GP d'Azerbaiyan de Fórmula 1, Indycar, NASCAR i Campionat del món de Karting.

Repassem tot el que ens va deixar la cursa de Fórmula 1 al circuit de Baku: la victòria de Piastri, analitzem l'incident entre Carlos Sainz i Checo Pérez, tots els resultats, com queda la classificació del mundial i molt més!

A 'curses de km.0', li fem una ullada a l'esdeveniment que va tenir lloc al costat de casa nostra, al circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló: les 24 hores de Barcelona!

Finalment analitzem l'última cursa de la temporada de l'IndyCar, amb la consecució del tercer títol per l'Álex Palou. També repassem el que ens va deparar el cap de setmana a la Nascar i al Mundial de Karting.

Show More Show Less
    27 mins
  • L'Angle del Miramar 1x07
    Sep 11 2024

Repassem el Gran Premi de San Marino de MotoGP: la victòria de Márquez a la categoria reina i com queda el mundial, resultats i classificacions de Moto2 i Moto3; WSBK a França...

També analitzem el fitxatge d'Adrian Newey per Aston Martin i com pot afectar al futur de Fernando Alonso i a la F1 en general.

Reultats de Nascar, DTM, Karting i molt més!

26 mins
  • L'Angle del Miramar 1x06
    Sep 3 2024

Tornem de vacances amb GP d'Aragó de MotoGP, GP d'Italia de Fórmula1, Indycar, Nascar, WEC, Campionat de València de Karting i molt més.